Hüsnü M. Özyeğin Vakfı yurtiçi lisans eğitimi burslarının yanı sıra yurtdışında yüksek lisans bursları vermektedir. 1999 yılında hayata geçirilen MBA Burs Programı çerçevesinde T.C. vatandaşı olan ve akademik açıdan üstün başarı gösteren öğrencilere A.B.D.’nin önde gelen üniversitelerinden Harvard Üniversitesi, Carnegie Mellon Üniversitesi ve Stanford Üniversitesi’nde İşletme Dalı’nda yüksek lisans eğitimlerini sürdürmek üzere destek verilmektedir.

Hüsnü M. Özyeğin Fellowship (Harvard MBA)

Hüsnü M. Özyeğin Vakfı, 1999 yılından bu yana Harvard University’de MBA yapma hakkı kazanan T.C. vatandaşı öğrencilere Hüsnü M. Özyeğin Fellowship kapsamında burs imkânı sunmaktadır.

Bursiyer adaylarının formları son değerlendirme için Harvard University’den Vakfa gönderilmekte, Vakıf tarafından direkt başvuru alınmamaktadır. Adayın akademik durumu ve maddi ihtiyacı gözönüne alınarak burs yardımında bulunulmaktadır.

Murat Özyeğin Fellowship (Carnegie Mellon MBA)

Hüsnü M. Özyeğin Vakfı, 2000 yılından bu yana Carnegie Mellon University’de MBA yapma hakkı kazanan T.C. vatandaşı öğrencilere Murat Özyeğin Fellowship kapsamında burs imkânı sunmaktadır.

Bursiyer adaylarının formları son değerlendirme için Carnegie Mellon University’den Vakfa gönderilmekte, Vakıf tarafından direkt başvuru alınmamaktadır. Adayın akademik durumu ve maddi ihtiyacı gözönüne alınarak burs yardımında bulunulmaktadır.

Ayşecan-Görkem Oktay Fellowship (Stanford MBA)

Hüsnü M. Özyeğin Vakfı, 2015 yılından bu yana Stanford University’de MBA yapma hakkı kazanan T.C. vatandaşı öğrencilere Ayşecan-Görkem Oktay Fellowship kapsamında burs imkânı sunmaktadır.

Bursiyer adaylarının formları son değerlendirme için Stanford University’den Vakfa gönderilmekte, Vakıf tarafından direkt başvuru alınmamaktadır. Adayın akademik durumu ve maddi ihtiyacı göz önüne alınarak burs yardımında bulunulmaktadır.