2011 Özyeğin Vakfı Geleneksel Bursiyer Buluşması

14 Mayıs 2011 Hüsnü M. Özyeğin Vakfı Yıllık Bursiyer Buluşması’nın dokuzuncusuna 204 bursiyerimizle birlikte, Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü M. Özyeğin, Mütevelli Heyeti Üyesi Ayşen Özyeğin, Yönetim Kurulu Başkan Vekili E. Büyükelçi Ali Nazım Belger, Yönetim Kurulu Üyesi Emine Dilek Belger, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, Mütevelli Heyeti Üyesi Ayşecan Özyeğin Oktay, Vakıf çalışanları, eski bursiyerler, mentorlar ve üniversitelerin burs ofislerinden temsilciler katıldı.

Swissotel the Bosphorus’ta gerçekleşen buluşmada müzik eşliğinde yenen öğle yemeği ardından bursiyerlerimiz, mezunlarımız ve mentorlar sahneye gelerek duygu ve düşüncelerini paylaştı. Hüsnü M. Özyeğin’in hayat tecrübelerini ve öğrencilik yılları anılarını bursiyerlerle paylaştığı konuşmasının ardından yapılan çekilişle bursiyerlere hediyeler verildi.

Toplantı süresince tüm bursiyerler Hüsnü Özyeğin, Yönetim Kurulu üyeleri ve diğer davetlilerle sohbet etme şansını da yakalamış oldular.