Fiba Gönüllüleri “En Başarılı Gönüllülük Projesi” Ödülünü Aldı!

Özel Sektör Gönüllüler Derneği’nin 2012 yılı “En Başarılı  Gönüllülük Projesi” ödülü “Kırsalda Umut Var” projesi ile Fiba Gönüllüleri’ne verildi.

Türkiye’deki gönüllük projelerini teşvik etmek için Özel Sektör Gönüllüler Derneği (ÖSGD) tarafından verilen ve çok sayıda katılımın gerçekleştiği Gönülden Ödüller, düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Fiba Gönüllüleri’nin Kavar ve Ravanda Havzalarında yaşayanların yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla yaptığı çalışmalar, kitap ve oyuncak kampanyaları, Fiba Gönüllülerinin bu havzalara giderek yaptıkları ebru çalışmaları, fotoğrafçılık, mimarlık, folklör gibi alanlardaki atölye çalışmaları, finale kalan 5 gönüllülük projesi arasından sıyrılarak En Başarılı Gönüllülük Projesi ödülünü almayı başardı.

Fiba Gönüllüleri Hakkında

2012 yılı başında kurulan “Fiba Gönüllüleri” ağı, Fiba Grup kapsamındaki şirketlerde çalışan gönüllülerden oluşuyor. Gönüllülerimiz Kırsal Kalkınma havzalarımızdaki köylerde ve eğitim yatırımlarımızda sosyal sorumluluk projelerine imza atıyorlar. Atölyeler ve seminerler veriyor, futbol turnuvaları düzenliyor; şirketlerinde kitap ve oyuncak toplama kampanyaları hayata geçiriyor, okul ve yurtlarımızın fiziki ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Fiba Gönüllüleri ağı 2013 yılında da yeni projeler ile büyümeye devam ediyor.

Özverili çalışmaları ile bu ödülü hak eden tüm gönüllülerimiz ve onlara destek olan kurumlarına gönülden teşekkür ederiz.