• Okullarımız

Eğitime destek için ilköğretim okulları ve liseler inşa ediyoruz

• Yurtlarımız

Genç kızların eğitime kazandırılması için ortaöğretim kız yurtları yapıyoruz

• Burslar

Mali desteğe ihtiyacı olan başarılı üniversite öğrencilerini destekliyoruz

• Genç Kızlar Güçleniyor

Hüsnü M. Özyeğin Vakfı Yaşam Becerileri Eğitim Programı ile ortaöğretimdeki genç kızlarımız hayata hazırlanıyor

• Kırsal Kalkınma

Kırsal Kalkınma Programımız ile sosyal eşitsizlikleri ortadan kaldırmayı ve kırsal alanda yaşayanların refahını artırmayı hedefliyoruz

Bilim Kahramanları Buluşuyor Turnuvaları İçin Geri Sayım Başladı

Bilim Kahramanları Derneği ile işbirliğinde her yıl Hüsnü M. Özyeğin Vakfı yurtlarındaki öğrencilerin katıldığı “Bilim Kahramanları Buluşuyor” turnuvaları bu sene Şubat ayında gerçekleşiyor. Turnuvada yer alan “proje, özdeğerler ve robot oyunu” kategorileri için 5 yurttan öğrenciler öğretmenlerinin koçluğunda çalışmalara başladılar:

1. Aksaray Ayşen Özyeğin Ortaöğrenim Kız Öğrenci Yurdu
2. Amasya Ayşen Özyeğin Ortaöğrenim Kız Öğrenci Yurdu
3. Samsun Ayşen Özyeğin Ortaöğrenim Kız Öğrenci Yurdu
4. Giresun/Espiye Ayşen Özyeğin Ortaöğrenim Kız Öğrenci Yurdu
5. Muş (2007) Ayşen Özyeğin Ortaöğrenim Kız Öğrenci Yurdu

Şubat ayındaki “yerel turnuva”da başarılı olan takımlar “ulusal turnuva”ya katılmaya hak kazanacaklar. Tüm öğrencilere başarılar dileriz.