Bursiyerlerimize Duyuru – Transkript Teslimi Hakkında

Sevgili Bursiyerlerimiz,

Burslarınızın devam durumunun belirlenebilmesi için, 15 Eylül – 15 Ekim tarihleri arasında hangi sınıfta olduğunuzu gösteren güncel öğrenci belgeniz ile güncel transkript belgenizin asıllarını Vakfımıza teslim etmenizi rica ediyoruz.

*Vakfımız 2013 Haziran ayında Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü’ne taşınmıştır. Ulaşım için Altunizade’den kalkan servisleri kullanabilirsiniz. Altunizade-Çekmeköy servislerinin kalkışı, Altunizade Kısıklı caddesi üzerindeki D&R ın yanındaki Worlds Otomotiv’in otopark alanından yapılmaktadır. Servis saatleri için tıklayınız.

**Vakıf çalışma saatleri: Pazartesi-Cuma 08:00-17:00

*** Bursiyerlerimizin belgelerini Vakfa bizzat teslim etmeleri gerekmektedir. Yalnızca İstanbul dışında okuyan bursiyerlerimiz belgelerini kargo ile gönderebilirler. Bunun dışında kargo veya faks yolu ile gönderilen belgeler kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Herhangi bir sorunuzda çekinmeden bizi arayabilirsiniz.

Sevgilerimizle,

HÜSNÜ M. ÖZYEĞİN VAKFI